Loading...

piątek, 23 marca 2012

Z ciasta francuskiego....

Ostatnio polubiłam ciasto francuskie z biedronki. Miałam w lodówce mięso mielone i warzywa, więc wpadłam na pomysł...

Przygotowanie:

mięso mielone usmażyłam na patelni
do niego dodałam pieczarki, cebulę, paprykę
doprawiłam przyprawami

Ciasto francuskie pokroiłam na kilka kawałków. Rozłożyłam je na blaszce i zaczęłam wkładać usmażony wcześniej farsz. Posklejałam w różne "esy floresy" ciasto z farszem i wstawiłam do piekarnika na 200 stopni. Pieczenie zajęło ok. 12 min.

Dip:

jogurt grecki (małe opakowanie) wymieszałam z koperkiem i sprasowanym czosnkiem. 

 Smacznego!!!!

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Dziękuję, że tu zaglądasz!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...