Loading...

sobota, 1 grudnia 2012

Zapiekane warzywa

Zapiekane warzywa to smaczny dodatek do obiadu, lub kolacji. Przede wszystkim zdrowy i wypatrzony tutaj
Składniki:
  • 2 marchewki
  • 1 pietruszka
  • pół pora
  • pół selera
  • czerwona cebula
Warzywa kroimy na grubsze plastry i zapiekamy w piekarniku przez ok. 20 min. na termoobiegu w 150 stopniach, co jakiś czas mieszając by się dobrze upiekły. 
Pieczone warzywa przypominają mi o ciepłej jesieni.....

Smacznego:)

3 komentarze:

  1. bardzo lubię - przesmaczny, ale i zdrowy dodatek do obiadu

    OdpowiedzUsuń
  2. ja poproszę taką porcyjkę:) pychota

    OdpowiedzUsuń
  3. mniam, samo zdrowie :) warzywa wyglądają przepysznie!

    OdpowiedzUsuń

Dziękuję, że tu zaglądasz!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...