Loading...

piątek, 8 marca 2013

Bruschetta z szynką parmeńską i serem pleśniowym

-Powiedz mi jak zrobić chrupkie pieczywo z dodatkami?
-Wyobraź sobie jak chciałbyś by Tobie je podano i z jakimi dodatkami (...)
Czuję zapach porannej kawy, a za chwilę...
-Pobudka!
- Choć nie ofiaruję Tobie dziś kwiatów, choć nie zabiorę Cię gdziekolwiek byś chciała, mogę zaoferować Ci śniadanie, takie jakie lubisz najbardziej!
Uwielbiam zapach pieczywa. Najlepsze pieczywo jakie jadłam do tej pory było w Paryżu. Chrupkie i ten zapach. Ile bym dała by codziennie móc zjeść bagietę z francuskiej piekarni...
To pragnienie blaknie przy cudownym śniadaniu przygotowanym przez męża:)
Zjedzcie ze mną! Zapraszam:)

 A do Włoch z chęcią wybrałabym się:)

6 komentarzy:

  1. Pyszne!! To połączenie na pewno sprawdziłoby się w wersji panini :)

    OdpowiedzUsuń
  2. mniam! świetna przekąska ;)

    OdpowiedzUsuń
  3. Każda kobieta mogłaby marzyć o takim śniadanku :)

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. I każdej takie śniadanka życzę:)

      Usuń

Dziękuję, że tu zaglądasz!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...