Loading...

sobota, 21 września 2013

Mielony z kukurydzą i papryką

Pamiętacie jak ostatnio na blogu pojawił się dip?
Zmiksowaną paprykę, kukurydzę, czosnek i natkę dodałam do mięsa mielonego i uformowałam małe kotleciki. Prawda, że świetne nadają się na przystawkę?
Spokojnie można podać, je na obiad, zawsze to inna odmiana tradycyjnego mielonego:)
Smacznego!

3 komentarze:

  1. ciekawy pomysł, aby urozmaicić zwykłego mielonego :)

    OdpowiedzUsuń
  2. Świetny pomysł! Myślę, że na obiad będą super :) A co możnaby jeszcze dodać, bo mój luby nie lubi kukurydzy?

    OdpowiedzUsuń
  3. Bardzo fajne :) I kształt mają nietypowy :)

    OdpowiedzUsuń

Dziękuję, że tu zaglądasz!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...